23 Nisan Ulusal Egemenlik Futbol Turnuvası

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilkokullar ve orta okullar arası gerçekleştirilen futbol turnuvası sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilkokul ve ortaokullar arasında düzenlenen futbol turnuvasının kazananları belli oldu.

İlkokullarda 18, ortaokullarda ise 15 okulun katılım sağladığı turnuva yaklaşık bir ay sürerken müsabakalar sonucunda ilkokullarda Sığırtmaçlı İlkokulu 3., Ahmet Ağa Neslihan Urgancı İlkokulu 2., Mimar Sinan İlkokulu da 1. olarak turnuvanın ilkokullardaki şampiyonu oldu. Turnuvada emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

02.04.2024 54